Combicamp Valley

Prijs Wagen
€ 250,00
Bouwjaar
2014
Aantal Personen
4 Personen
Kleur
antraciet/ecru
Gewicht Wagen
425 KG
Beschikbaarheid
Beschikbaar

Extra Informatie Combicamp Valley

Reeds 6 jaar verhuren wij met veel enthousiasme Combi camp vouwwagens.
De reacties van onze huurders zijn zonder uitzondering geweldig positief en dit is precies wat de verhuur/huur van deze veelzijdige vouwwagens zo mooi maakt!
Komend seizoen hebben wij twee Combi Camp Valley's beschikbaar en is het onze intentie hier nog een Flexi aan toe te voegen. Deze laatste hebben wij nog niet op voorraad maar zal naar alle waarschijnlijkheid in de loop van het voorjaar ook te huur worden aangeboden!

Terugkomend op de Valley: Dit is de snelst opzetbare (door één persoon!) vouwwagen met een vaste, luxe bermkeuken, luifel en gastenverblijf.
Voor een evt. tussenstop is het niet nodig de luifel op te zetten maar het grote bed en super snel opzetbaar gastenverblijf geven je al snel de mogelijkheid tot een heerlijke wel verdiende nachtrust. Beide Valleys zijn uitgerust met een bermkeuken welke voorzien is van een driepits gasstel, koelbox en stromend water.
Bij de huur in zijn een volle gasfles, folie voor onder het kuipzeil van de luifel, verlengsnoer en toebehoren inbegrepen.
Tegen meerprijs van € 25,- per week kunt u de vouwwagen incl. volledig inventaris huren.
Bij meer dan één week huur maken wij voor u een passende aanbieding. Voor vragen over de vouwwagen, huur of beschikbaarheid kunt u ons bellen of een mailtje sturen.

Huur voor/naseizoen = € 250,- per week
Huur hoofdseizoen    = € 300,- per week